Iedere laatste woensdagavond van de maand presenteert Bobby’s Bar: Bobby’s Tasting! De mooiste merken uit ons drankassortiment komen u vertellen over de achtergrond, bereidingswijze en toepassing van hun drank. Op 28 februari is het weer zover en is de beurt aan Bombay Sapphire!

Bobby’s Tasting begint om 20.00 uur, zal ongeveer een uur duren en is gratis toegankelijk. Tijdens dit uur komt u alles te weten over het merk en zult u verschillende combinaties proeven. Er zullen hapjes geserveerd worden en tussendoor heeft u de mogelijkheid om met uw gezelschap te blijven kletsen. Wilt u altijd op de hoogte blijven van Bobby’s Tasting? Zet uzelf dan op aanwezig bij het evenement: https://www.facebook.com/events/1370059483122614/

Bombay Sapphire is een heerlijke gin met meer dan tien verschillende planten uit allerlei exotische landen van de wereld. Zo komt de citroenschil uit Spanje, de koriander uit Marokko en de Cubeb bessen uit Java. De gin zit in de herkenbare blauwe fles en smaakt te gek in verschillende Gin-Tonics en andere cocktails.

Neem als voorbeeld de Winter Citrus Twist