COCKTAIL WORKSHOP @HOME

Leer nu bij je thuis of op de zaak cocktails bereiden, verzorgd door het professionele bartenders team van Bobby’s Bar.

BOBBY’S COCKTAIL WORKSHOP @HOME

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, een teamuitje of vrienden weekend? Boek dan onze cocktail workshop @ home of op de zaak! De Bobby’s bar cocktail workshop wordt verzorgd door een van onze cocktail experts. Hij of zij leert je alles over verschillende bereidingstechnieken, ingrediënten en de verschillende manieren van het bereiden van een cocktail. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag en maak je een eigen cocktail!

De workshop is inclusief:

 • Alle benodigdheden voor de workshop
 • Start met een welkomstcocktail
 • Vervolgens 2 verschillende cocktails om te proeven
 • Een shotje
 • Een eigen gemaakte cocktail
 • 20% korting op de volgende rekening in een van de vijf Bobby’s Bar vestigingen
 • De workshop is uit te bereiden met verschillende hapjes arrangementen

Wat kun je verwachten?
Onze Bobby’s cocktailexpert komt bij je thuis en zal daar de cocktail workshop verzorgen. De workshop duurt circa 2 uur. De workshop kan worden uitgebreid  met voor iedereen een cocktailplankje voor iedereen, bestaande uit kaasblokjes met mosterd dille saus, olijven en chorizo (bijpassend bij de cocktails). Wil jij dat de cocktail workshop gegeven wordt vanuit de gele Bobby’s cocktailbus? Binnen Helmond, Eindhoven en regio is dit geen probleem en kan dit bij worden geboekt, deze is echter zeer beperkt verkrijgbaar!

meer info & reserveren

boek nu je workshop of tasting bij bobby's bar
  De gin&tonic experiences hoef je niet te reserveren, je kunt deze gewoon bestellen aan de bar.  Benieuwd naar de mogelijkheden voor onze unieke Bobby's cocktailbus bij je thuis of op de zaak?

  klik hier