ONLINE SHOTS TRAINING

Boek nu een live online shots training voor thuis!

LIVE ONLINE SHOTS TRAINING

Op zoek naar een leuke activiteit voor thuis? Boek dan de live online shots training

Boek nu één van onze online workshops of tastings voor thuis. Leuk om samen te doen of met vrienden, familie of collega’s!

Onze Bobby’s bartenders vertellen je alles over de beste smaakcombinaties en technieken die we gebruiken voor het maken van onze cocktails en gin&tonics.  Uiteraard ga je ook zelf aan de slag en ga je zelf ook verschillende drankjes maken en proeven.

Alle pakketten voor de online workshops en tastings zijn gratis af te halen bij Bobby’s Bar Helmond. Op aanvraag kunnen de pakketten tegen een meerprijs bezorgd worden op gewenste locatie.

meer info & reserveren

LIVE ONLINE SHOTS TRAINING

te boeken vanaf 4 personen

Leer thuis hoe je de lekkerste shots kunt maken tijdens de live online shot training. De bartenders van De Borrelbar vertellen je tijdens deze training alles over verschillende shots. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag en ga je verschillende shotjes maken en proeven. Dit pakket bestaat uit 

 • Ingrediënten voor 10 shotjes (5 per persoon)
 • 2 shotglazen
 • 1 barspoon
 • 1 barmaatje
 • 1 schenktuitje
 • Kortingskaartje voor De Borrelbar

Eén shots training pakket is geschikt voor twee personen en kost €50,-. Dit is inclusief alle benodigdheden en een workshop van 1 a 1,5 uur. Het totale pakket is af te nemen vanaf 4 personen (dus twee pakketten).

Deze workshop is ook zonder materiaal en ingrediënten te boeken vanaf 4 personen voor €12,50 per persoon.

meer info & reserveren

Online gin tasting

Online cocktail workshop

Online rum tasting

boek nu je online workshop of tasting
  Afhalen bij Bobby's Bar HelmondBezorgen op gewenste locatie  Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cocktailworkshop bij je thuis of bij je op de zaak?

  klik hier