fbpx Skip to main content

BREDA

Bobby's Boat

Bobby’s Boat Breda

Bobby’s Boat Breda is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin&tonics. De barmedewerkers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en staan ​​voor je klaar om de cocktail of gin&tonic van je dromen te maken. Het menu heeft voor elk wat wils, verandert elk seizoen en bevat ook heerlijke hapjes, bijpassend bij je drankje. Bobby’s Boat Breda is een hippe en gezellige bar waar je heerlijk kunt ontspannen met je vrienden, familie of collega’s. Momenteel zijn er vijf locaties in Brabant. Bobby’s Boat Breda vind je midden in het bruisende centrum van Breda. Het historische schip ‘De Spinola’ waar Bobby’s op gevestigd is ligt aangemeerd in Spanjaardsgat in hartje haven Breda. Bovenop en rondom het schip is een groot en gezellig terras te vinden. Bobby’s Boat Breda is zeven dagen per week geopend en met Bobby’s On The Road komt Bobby’s ook bij je thuis of op de zaak.

Blijf op de hoogte over Bobby’s Boat Breda, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsupdate via mail en volg ons ook via onze online kanalen.

We serve the best cocktails and gin&tonics!

bekijk de openingstijden

Drinks & bites

Find us

Bobby’s Boat – Breda
Kraanstraat 7

4811 MA Breda
+31 (0) 492 200020
(Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00-17:00u)

Openingstijden
Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag & donderdag: 18:00 – 23:00 uur
Vrijdag: 17:00 – 01:00 uur
Zaterdag: 14:00 – 01:00 uur
Zondag: 14:00 – 23:00 uur

WERKEN BIJ BOBBY'S BOAT BREDA

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige bartenders

Wil jij leren hoe je perfecte cocktails en gin&tonics maakt? Én wil jij werken binnen een groeiend & uniek concept in een warm enthousiast team? Lees dan even verder! Wij zijn namelijk regelmatig op zoek naar gepassioneerde, leergierige en enthousiaste bartenders (M/V/X).

Bekijk alle openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar personeel@gjdbv.nl met je CV en wie weet sta jij binnenkort bij ons achter de bar!

bekijk alle vacatures

Contact us

Reserveren voor een regulier bezoek aan Bobby’s Bar is niet mogelijk. Wij nemen reserveringen aan de deur aan. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

    We would love it if you like us at

    FACEBOOKINSTAGRAMTIKTOKGOOGLETRIPADVISOR

    Op zoek naar een cocktail workshop of gin tasting?

    klik hier
    nl_NLDutch