BREDA

Bobby's Boat

Bobby’s Boat Breda

Bobby’s Boat Breda is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin-tonics. De barmedewerkers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en staan ​​voor je klaar om de cocktail of gin & tonic van je dromen te maken. Het menu heeft voor elk wat wils, verandert elk seizoen en bevat ook heerlijke hapjes, bijpassend bij je drankje. Bobby’s Boat Breda is een hippe en gezellige bar waar je heerlijk kunt ontspannen met je vrienden, familie of collega’s. Momenteel zijn er vijf locaties in Brabant. Bobby’s Boat Breda vind je midden in het bruisende centrum van Breda. Het historische schip ‘De Spinola’ waar Bobby’s op gevestigd is ligt aangemeerd in Spanjaardsgat in hartje haven Breda. Bovenop en rondom het schip is een groot en gezellig terras te vinden. Bobby’s Boat Breda is zeven dagen per week geopend en biedt ook verschillende proeverijen en cocktailworkshops, met Bobby’s On The Road komt Bobby’s ook bij je thuis of op de zaak.

Blijf op de hoogte over Bobby’s Boat Breda, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsupdate via mail en volg ons ook via onze online kanalen.

We serve the best cocktails and gin & tonics!

Drinks & bites

Drinks

Signature cocktails

Food

Find us

Bobby’s Boat – Breda
Kraanstraat 7

4811 MA Breda
+31 (0) 492 200020
(during workdays between 9am-5pm)

Openingstijden
Ma t/m do: vanaf 17.00 uur

Vr: vanaf 14.00 uur
Za & zo: vanaf 15.00 uur

Contact us

Reserveren voor een regulier bezoek aan Bobby’s Bar is niet mogelijk. Voor meer informatie of reserveringen van workshops of tastings neem je contact op via het contactformulier.

    We would love it if you like us at

    FACEBOOKINSTAGRAMGOOGLETRIPADVISOR