ONLINE WORKSHOPS & TASTINGS

Boek nu één van de live online cocktailworkshops of tastings voor thuis!

LIVE ONLINE WORKSHOPS & TASTINGS

Op zoek naar een leuke activiteit voor thuis? Boek dan één van onze live online workshops of tastings!

Boek nu één van onze online cocktailworkshops of tastings voor thuis. Leuk om samen te doen of met vrienden, familie of collega’s!

Kies bijvoorbeeld voor één van onze live online cocktailworkshops. Onze Bobby’s bartenders vertellen je over de beste smaakcombinaties en technieken die we gebruiken voor het maken van onze cocktails. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag en ga je zelf ook verschillende cocktails maken en proeven.

Of kies voor onze online gin&tonic experience. Onze bartenders laten je verschillende gins proeven en vertellen je ondertussen van alles over de achtergrond, het ontstaan en de verschillende soorten gin. Je leert niet alleen iets meer over gin, maar je ontdekt ook welke smaak het beste bij je past. 

Alle pakketten voor de online workshops en tastings zijn gratis af te halen bij Bobby’s Bar Helmond. Op aanvraag kunnen de pakketten tegen een meerprijs bezorgd worden op gewenste locatie.

meer info & reserveren

Online cocktail workshop

Online gin tasting

Online rum tasting

Online shots training

boek nu je online workshop of tasting
    Afhalen bij Bobby's Bar HelmondBezorgen op gewenste locatie    Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cocktailworkshop bij je thuis of bij je op de zaak?

    klik hier