fbpx Skip to main content

HELMOND

Steenweg

Bobby’s Bar Helmond

Bobby’s Bar Helmond is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin&tonics. De barmedewerkers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en staan ​​voor je klaar om de cocktail of gin&tonic van je dromen te maken. Het menu heeft voor elk wat wils, verandert elk seizoen en bevat ook heerlijke hapjes, bijpassend bij je drankje. Bobby’s Bar Helmond is een hippe en gezellige bar waar je heerlijk kunt ontspannen met je vrienden, familie of collega’s. Momenteel zijn er vier locaties in Brabant. In Helmond zijn we te vinden in het gezellige horeca en winkel gebied van de steenweg. Gezellige terrassen en letterlijk om de hoek van Theater Het Speelhuis, Museum Helmond, Het Kasteel en Pathé Bioscoop. Op de sfeervolle steenweg is naast Bobby’s Bar o.a. ook ’t Zusje & Hotel West Ende te vinden.

Bobby’s Bar vind je altijd in het centrum van een bruisende stad inclusief een gezellig terras. Met Bobby’s On The Road komt Bobby’s ook bij je thuis of op de zaak.

Blijf op de hoogte over Bobby’s Bar Helmond, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsupdate via mail en volg ons ook via onze online kanalen.

We serve the best cocktails and gin&tonics!

bekijk de openingstijden

Drinks

Signature cocktails

Food

Find us

Bobby’s Bar – Helmond
Steenweg 11

5707 CD Helmond
+31 (0) 492 200020
(Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00-17:00u)

Openingstijden
Maandag: 18:00 – 00:00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag & donderdag: 18:00 – 01:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 16:00 – 02:00 uur
Zondag: 16:00 – 00:00 uur

WERKEN BIJ BOBBY'S BAR HELMOND

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige bartenders

Wil jij leren hoe je perfecte cocktails en gin&tonics maakt? Én wil jij werken binnen een groeiend & uniek concept in een warm enthousiast team? Lees dan even verder! Wij zijn namelijk regelmatig op zoek naar gepassioneerde, leergierige en enthousiaste bartenders (M/V/X).

Bekijk alle openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar personeel@gjdbv.nl met je CV en wie weet sta jij binnenkort bij ons achter de bar!

bekijk alle vacatures

Contact us

Reserveren voor een regulier bezoek aan Bobby’s Bar is niet mogelijk. Wij nemen reserveringen aan de deur aan. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

    We would love it if you like us at

    FACEBOOKINSTAGRAMTIKTOKGOOGLETRIPADVISOR

    Op zoek naar een cocktail workshop of gin tasting?

    klik hier
    nl_NLDutch