DEN BOSCH

Snellestraat

Bobby’s Bar Den Bosch

Bobby’s Bar Den Bosch is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin-tonics. De barmedewerkers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en staan ​​voor je klaar om de cocktail of gin & tonic van je dromen te maken. Het menu heeft voor elk wat wils, verandert elk seizoen en bevat ook heerlijke hapjes, bijpassend bij je drankje. Bobby’s Bar Den Bosch is een hippe en gezellige bar aan de sfeervolle Snellestraat in hartje Den Bosch. Hier kun je heerlijk kunt ontspannen met je vrienden, familie of collega’s, dit kan binnen maar ook op het gezellige terras. Momenteel zijn er vijf locaties in Brabant. Bobby’s Bar Den Bosch vind je altijd In het centrum van een bruisende stad inclusief een gezellig terras. Bobby’s Bar Den Bosch is zeven dagen per week geopend en biedt ook verschillende proeverijen en cocktailworkshops, met Bobby’s On The Road komt Bobby’s ook bij je thuis of op de zaak.

Blijf op de hoogte over Bobby’s Bar Den Bosch, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsupdate via mail en volg ons ook via onze online kanalen.

We serve the best cocktails and gin & tonics!

Drinks & bites

Drinks

Signature cocktails

Food

Find us

Bobby’s Bar – Den Bosch
Snellestraat 46

5211 EN ‘s-Hertogenbosch
+31 (0) 492 200020
(during workdays between 9am-5pm)

Openingstijden
Ma t/m do: vanaf 18.00 uur

Vr : vanaf 16.00 uur
Za: vanaf 14.00 uur

Contact us

Reserveren voor een regulier bezoek aan Bobby’s Bar is niet mogelijk. Voor meer informatie of reserveringen van workshops of tastings neem je contact op via het contactformulier.

    Druk op enter of onderstaande knop voor verzending formulier.

    We would love it if you like us at

    FACEBOOKINSTAGRAMGOOGLETRIPADVISOR