EINDHOVEN

Kleine Berg

Bobby’s Bar Kleine Berg

Bobby’s Bar Kleine Berg is de perfecte bar om te genieten van de beste cocktails en gin & tonics. De barmedewerkers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en staan ​​voor je klaar om de cocktail of gin & tonic van je dromen te maken. Het menu heeft voor elk wat wils, verandert elk seizoen en bevat ook heerlijke hapjes, bijpassend bij je drankje. Bobby’s Bar Kleine Berg is een hippe en gezellige bar waar je heerlijk kunt ontspannen met je vrienden, familie of collega’s. Momenteel zijn er vijf locaties in Brabant. Bobby’s Bar Kleine Berg vind je op de sfeervolle Kleine Berg in Eindhoven, een gezellige en kwalitatieve winkel en horecastraat midden in het centrum van de bruisende stad Eindhoven en inclusief een gezellig terras. Bobby’s Bar Kleine Berg is zeven dagen per week geopend en biedt ook verschillende proeverijen en cocktailworkshops, met Bobby’s On The Road komt Bobby’s ook bij je thuis of op de zaak.

Blijf op de hoogte over Bobby’s Bar Kleine Berg, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsupdate via mail en volg ons ook via onze online kanalen.

We serve the best cocktails and gin & tonics!

Drinks & bites

Drinks

Signature cocktails

Food

Find us

Bobby’s Bar – Eindhoven Kleine Berg
Kleine Berg 40

5611 JV Eindhoven
+31 (0) 492 200020
(during workdays between 9am-5pm)

Openingstijden
Ma t/m za: vanaf 16.00 uur

Zo: vanaf 14.00 uur

Contact us

Reserveren voor een regulier bezoek aan Bobby’s Bar is niet mogelijk. Voor meer informatie of reserveringen van workshops of tastings neem je contact op via het contactformulier.

    We would love it if you like us at

    FACEBOOKINSTAGRAMGOOGLETRIPADVISOR