ONLINE GIN&TONIC EXPERIENCE

Boek nu een live online gin&tonic experience voor thuis!

LIVE ONLINE GIN&TONIC EXPERIENCE

Op zoek naar een leuke activiteit voor thuis? Boek dan de live online gin&tonic experience!

Boek nu één van onze online workshops of tastings voor thuis. Leuk om samen te doen of met vrienden, familie of collega’s!

Onze Bobby’s bartenders vertellen je alles over de beste smaakcombinaties en technieken die we gebruiken voor het maken van onze cocktails en gin&tonics.  Uiteraard ga je ook zelf aan de slag en ga je zelf ook verschillende drankjes maken en proeven.

Alle pakketten voor de online workshops en tastings zijn gratis af te halen bij Bobby’s Bar Helmond. Op aanvraag kunnen de pakketten tegen een meerprijs bezorgd worden op gewenste locatie.

meer info & reserveren

LIVE ONLINE GIN&TONIC EXPERIENCE

voor twee personen a €90,-

Boek nu onze speciale online gin&tonic experience voor twee personen! Leuk om samen thuis op de bank te doen. Tijdens de gin&tonic experience ga je verschillende gins proeven en ontdek je welke gin&tonic het beste past bij je smaakprofiel.

Dit pakket bestaat uit vier verschillende gins (twee proefglaasjes per gin), inclusief tonic en garnering. Daarnaast krijg je hierbij live uitleg over de gins van een van onze bartenders.

meer info & reserveren

Online cocktail workshop

Online rum tasting

Online shots training

boek nu je online workshop of tasting
    Afhalen bij Bobby's Bar HelmondBezorgen op gewenste locatie    Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cocktailworkshop bij je thuis of bij je op de zaak?

    klik hier