WERKEN BIJ

Kom werken bij de hippe en stijlvolle Bobby’s Bar.

WERKEN BIJ BOBBY’S BAR

Wil jij leren hoe je perfecte cocktails en Gin & Tonics maakt? En wil jij werken binnen een groeiend & uniek concept in een warm enthousiast team? Lees dan even verder!

We zijn namelijk regelmatig op zoek naar gepassioneerde, leergierige en enthousiaste bartenders (M/V/X) met een sociaal overkomen en een gastvrije uitstraling. Jij staat achter de bar alsof het je thuis is en zorgt dat het glas altijd halfvol is. Je hebt het beste voor met de zaak, de gasten en je collega’s, durft fouten te maken en je verantwoordelijkheid te nemen. Met jou werken is een feest! En daar zetten we natuurlijk ook iets tegenover.

Zo geeft Bobby’s Bar talent de ruimte en mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. Er worden regelmatig tourtjes georganiseerd om nieuwe dranken te leren kennen. Door de juiste trainingen, tastings en cursussen blijf jij altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de horeca. Bij deze functie hoort uiteraard een aantrekkelijk salaris en je krijgt personeelskorting bij alle zaken die vallen onder GJD Horeca BV.

Kun jij jezelf hier in vinden? Stuur dan meteen een mailtje naar staff@bobbys-bar.nl met je CV en wie weet sta jij binnenkort bij ons achter de bar.